A Teacher’s Tale – episode 2 – 3 – 4

Lærerinde onani, skolepigebrydning og omklædningsrum!

Der er dømt gymnastiksals sleaze af højeste kvalitet i de 3 nye episoder af Lisa Stevens føljetonen “A Teacher’s Tale”, hvor vi denne gang finder den slåskampsglade lærerinde Mrs. Stevens på en pigekostskole i England.

Gym04

Efter at Mrs. Stevens brydekamps veninde -fra episode 1- Doreen er gået ud af skolen og flyttet til en anden stat, søger den kontaktsports entusiastiske lærerinde afløb for sin lyst på den Amerikanske femfight scene. Men da hun og hendes mand får tilbudt arbejde på en pigekostskole i England flytter de fra staterne og for en stund syntes hendes femfight eventyr at være forbi.

Gym01

Det tager dog ikke vor konkurrenceivrige heltinde lang tid at finde en at slås med på sin nye arbejdsplads og allerede fra episode 2 går det løs i bokseringen. Her udkæmper den utrættelige Engelsklærerinde en indædt bokseduel mod hendes mands dygtigste atletik elev.

Gym02

I episode 3 er der skolepigebrydning på menuen da Mrs. Stevens tilfældigt kommer til at overvære en brydekamp mellem sin ynglings elev og den unge pige hun var i bokseringen mod tidligere.

Gym06

I fjerde og sidste episode når vi historiens spektakulære klimaks. Her kæmper Mrs. Stevens i bogstaveligste forstand for sit ægteskab da hun igen tørner sammen med sin mands unge atlet talent, denne gang på brydemåtten.

Gym03

“A Teacher’s Tale” episode 2 til 4 er et eklatant gymnastiksals drama med bred appel og du behøver bestemt ikke at være hverken skolepige fan eller lærerinde entusiast for at blive underholdt.

MrsStevens02

Du kan læse “A Teacher’s Tale” serien i Adult Action Comix sektionen. God fornøjelse

Jesper Michelsen