levamisole-cocaine-1024x692Levamisol er en anti orme medicin der anvendes til hunde, køer og heste. De sidste 10 år er stoffet stødt stigende blevet anvendt til cutting af kokain. I Holland har undersøgelser vist, at det ikke er ualmindeligt at kokainen indeholder 10% Levamisol. Kort sagt, det er ikke meningen at det skal være til stede i kokain. Det er pisse giftigt og regelmæssige brugere af kokain udsættes for en kæmpe belastning af deres helbred.

 

Levamisole-Hydrochloride-Tablets-300x300Hvorfor tilsættes levamisol til kokainen?
Godt spørgsmål! Vi ved det ikke… Det er en forholdsvis dyr erstatning.
 
En forklaring er, at levamisol i sig selv er et hvidt krystallisk skinnende stof der får kokain til at se bedre ud. Stoffet deler også mange molekylære karaktertræk med kokain, hvilket bevirker at de ”smelter” godt sammen.
 
En anden forklaring kunne være, at levamisol konverterers til stoffet aminorex når det blandes med kokain i kroppen. Aminorex er en stimulans der minder lidt om dexamfetamin og meth i styrke. Dette betyder at kokainen kan cuttes endnu længere ned, uden at miste for meget effekt.  Bemærk at virkningen af kokain adskiller sig markant fra amfetamin.
 
Hvad er problemet med Levamisol?
Nå, du er nok ikke ved at dø på grund af parasitter vel… Ikke desto mindre kan levamisol udgøre en seriøs fare for dit helbred.
 
Regelmæssig indtag kan medføre død af blodlegemer og blødt væv i kroppen. Dette resulterer i en HIV lignende tilstand hvor immunforsvaret nedbrydes. Prøv at google et par levamisol og kokain billeder, det er ikke et kønt syn…
 
En anden fare forbundet med Levamisol er stoffet metabolizationn, en bestanddel af aminorexen. Hvis du er alergisk overfor dette stof, kan det forårsage akutte hjerte-kar- problemer.


TEST DIN COKE FOR LEVAMISOL!


DRUG INFO: Artikels, Documentaries and Literature

 • cocaine-iv-usage

  Vi har alle haft vores korte romance med kokain, men ingen stopper nogensinde helt med at tage det… Indtil nu.

 • highway-code-header-image

  En guide til sikrere og rarere stofbrug. Den Komplette guide indeholder: Alkohol, Hash, GHB, ketamin, LSD, MDMA, Nye stoffer, stimulanser, opiater mm.

 • Ecstasy_monogram

  Gennem årene er udtrykket Ecstasy blevet lige så forurenet som markedet selv. Lad os slå fast at Ecstasy er MDMA og kun MDMA.

 • cokaine

  Den gennemsnitlige renhedsgrad af dansk kokain er knap 20% og det er yderst sjældent at den rammer 50%
  Men hvad er det cuttet med?

 • dxm_by_por_fin-d2zsko8

  En opioide der findes i hostemedicin. I høje doser kan DXM samlignes med ketamin eller PCP. Meget ofte sælges DXM som Ecstasy.

 • ketamine

  Ketamin aka. Special K” aka. “K” Bedøvelsesmiddel anvendt af dyrelæger. Tilhører familien af “dissociative anæstetika” (PCP, DXM og lattergas)

 • article-2359516-1ABF6F4B000005DC-800_306x352

  De seneste år er PMA tabletter solgt som ecstasy verden over. De har været hvide / grumsede / lysegule eller brunlige tabletter med Mitsubishi logo.

 • speed

  “Speed” (meth) eller (dex) -amfetamin Aka. ice, crank, rocket fuel, gak, meth, glass, benzedrine, dexedrine, crystal og Yaba.
  Kært barn har mange navne…

 • imgs_QiFvu_ref

  A New Understanding
  The Science of Psilocybin
  Don’t miss this exceptional movie.

  WATCH NOW!

 • img-dr-shulgin-2_12081258195

  Dokumentar om MDMA’s Fader
  Sasha Shulgin

  WATCH NOW!

 • tomb

  A comprehensive guide to setting up and running compassionate care services for people having difficult drug experiences at events.

 • body DRUGS dana boulos

  “Danmark på stoffer” ILLEGAL Magazine som kortfilm
  En narkodokumentar uden filter der bryder tabuet!

  WATCH NOW!

 • 38315780

  “Sandheden om LSD”. En Dokumentar om opdagelsen af det specielle stof og vores senere forhold til det.

  WATCH NOW!

 • instruktion

  En Nem og hurtig måde at se hvad du har med at gøre!
  Hvis farverne er svage,
  kast lortet tilbage!

 • blisters

  UNLAD AT TAGE EN CHANCE, TEST DIN LEVERANCE!