As the World Dies – Bog anbefaling

d51c9e66856d566426f3ce9095b7ba15

Den frigjorte Katie er lykkeligt gift med en kvinde, og har stor succes som advokat. Den underkuede Jenni er ved at samle mod til at stikke af med børnene fra sin voldelige mand. De to meget forskellige kvinder føres sammen da verden går under, og begge mister de alt hvad de holder af.

Sammen kastes de ud i en hektisk flugt gennem det zombie-inficerede Texas. Med sig har de ikke andet end en gammel pickup, et haglgevær og en hundehvalp, samt frygten for at ende mellem tænderne på de levende døde.

The first days Fighting to Survive Cover siege

“As the World Dies” trilogien er ikke sleaze i ordets egentlige forstand. Men med sine mange interessante, modige og ikke mindst hårdtslående kvinder er bøgerne guf for en hver heltinde entusiast. Værket er desuden en neglebidende, action mættet ruchebane tur fra start til slut og er uden sammenligning det bedste zombie/post apokalypse epos jeg nogensinde har læst.

AsTheWorldDies

RhiannonFraterBøgerne er skrevet af den nye selvpublicerede forfatterinde Rhiannon Frater som blandt andet er kendt for heltinde eposet “The Last Bastion of the Living” og den sexede “Pretty when she Dies” trilogi.

Find Rhiannon Frater’s bøger i sleazeotekets bogshop her

Jesper Michelsen


SLEAZEOTEKET ANBEFALER