Film fokus#3 Kannibalisme/Green Hell

Gennem det ultimative og evige tabu som kannibalismen er,
oplever vi skønheden i naturens brutalitet.

CannibalSTOR
Green Hell genren er hovedsageligt kendt for mudder, nøgne mennesker, bloddryppende ydmygelse og snuff lignende realisme. Men ser man dybere end de lemlæstede kroppe og mudderindsmurte kvinder er værkerne oftest en skarp kommentar til markedskræfternes udbytning og kapitalistiske “Live and let Die” filosofi. Enkelte som “Cannibal Holocaust” er endog så eklatante i deres udtryk at de fremstår som et politisk manifest. Nedenfor et par af de mest interessante.

Emmanuelle and the last cannibalsimages1MHOBUWK
Erotisk kannibalthriller, med den eksotiske skønhed, LAURA GEMSER i hovedrollen som den smukke og sensuelle undercoverjournalist EMANUELLE!

Genredronningens pirrelige pinsler betager i dette fængslende jungledrama, hvor vor heltinde vanen tro, ofrer sin krop på nydelsens alter, i jagten på den gode historie.

 

Jaget af kannibaler
Drab og voldtægt udløser junglelovens strengeste straf!
cannibalferox
Tre universitetsstuderende i Amazonas junglen. To sadistiske narkohandlere eftersøgt for mord. Udbytning af indfødte til høst af coca planter. “Cannibal Ferox” er en kannibal åbenbaring og et “Green Hell” manifest af dimensioner. En mere grov sadistisk film i genren findes ikke, og efter dette mareridt vil alle andre Green hell kannibal film minde om junglebogen!

KANNIBAL MASSAKREN
kannibalmassakren2
Cannibal Holocaust har siden premieren i 1980 været berygtet som en af de mest chokerende og kompromisløst brutale filmoplevelser nogensinde. Dette er sandt. Men Kannibal Massakren er mere end det, den er et politisk manifest. Filmen blev total-forbudt i en lang række lande, og måtte gennemgå en tre år lang retssag, for at blive frigivet.

Cannibals
cannibals
En mand, der mistede en arm og sin familie til en stamme af kannibaler, returnerer ti år senere for at bringe sin teenager datter tilbage til civilisationen. Her opdager han at hun er vokset op til en smuk blond kvinde, der er blevet kannibalernes dronning.

Jess Francos psykedel-erotiske vision komplimentere sit forlæg smukt og må siges at være et ikke uvæsentligt bidrag til genren.

Cannibal Terrorimages0190DGIO
To forbrydere på flugt skjuler sig hos et spansk par bosat i junglen.
Efter slynglernes voldtægt af den spanske kone, fører den forsmåede husbond skurkene til en kannibalstamme, hvor et helvede af grusomme pinsler venter dem.

Deep River Savages
manfromdeepriver2
Softcore jungle drama i grænselandet mellem himmel og helvede Fra den toneangivende mester af Green Hell genren Umberto Lenzi, kendt for udødelige perler som Cannibal Ferox og Eaten Alive!

Kannibalernes Dronning
slave-of-the-cannibal-god-ursula-andress-toplessEn bizar og sexet fabel hvor naturens råhed sættes i perspektiv af feminin sensualitet og kannibalistisk lyst. I et eventyr hvor den morderne kvinde og det menneskelige urinstinkt smelter sammen til en højere enhed, levere Bond baben Ursula Andress sit livs præstation.

Massakren i junglens dyb
Sammen med eventyreren Mark Butler rejser Sheila til Ny Guinea for at finde sin søster. Da holdet ankommer til junglen, opdager de at en kannibal kult, der ledet af den psykopatiske Jonas, holder søsteren som fange. Karakteren Jonas, hans kult og deres klimatiske masseselvmord, var inspireret af Jim Jones’s tempel kommune i Guyana, og deres masseselvmord i 1978 der resulterede i over 900 dødsfald.
massakren
Bjerre Sebelius