Kroppens fornægtelse

Kroppens-fornægtelse-994x528

Sex og død er ikke noget man normalt taler om, medmindre det er et frisk lig, præsenteret som en ufrivillig pauseklovn i kommercielle medier. Dette indlæg handler dog også mest om sex — eller køn — det afhænger af øjnene der ser.

Det er en udbredt misforståelse at bi-seksualitet er afvigende opførsel, og nogle vil gå så langt at påstå, at det er unaturligt. Denne rigide og dogmatiske holdning stammer fra den gode kristendom, hvor at kroppens fornægtelse er et gennemgående tema, hvilket gør lyster og drifter til en form for upassende opførsel – også kaldet synd.

Når det går galt, kan den usynlige kranfører der sidder og kigger ud bag øjnene, heldigvis betale sig til tilgivelse. Det er nemmere på længere sigt end at gå til en psykolog, som ret typisk vil kræve, at man skal beskæftige sig med sine problemer, udover den gentagene anskaffelse af økonomiske offergaver.

Hjernen har dog en anden tilgang til seksualitet.

Det limbiske system der ligger skjult under storhjernen regulere signalstofferne, som er hjernens kommunikationsmiddel. Det limbiske system er en form for pusher der belønner god og dårlig adfærd i kraft af konsekvenser, det er her lyst og ulyst skabes.

Nogle mennesker har en blokering i deres amygdala, en mindre del i det limbiske system. De vil være heteroseksuelle og have en idiosynkratisk adfærd, hvor at den som ikke har blokeringen, vil være biseksuel og frit stillet til at vælge partner(e) blandt begge køn.

At leve i et frit og tolerant land har sine privilegier, man bliver desværre ikke stukket ned til en parade, men dødstrusler og hærværk på ens bolig, får man stadig glæde af, mere brændstof til martyrens bål.

Det er således meget vigtigt, at man holder med de store som har voldsmonopolet, hvis ens heltegerninger skal være i den gode sags tjeneste, uanset hvor grusomme de nu skulle være.

Den menneskelige hjerne er også lidt af en ironiker, for pandelappen siger nej til smerte, men det limbiske system siger ja. Det er fordi at signalstoffet endorfin, et morfin lignende stof, udløses som en modreaktion på smerte, med det formål at holde homøostasen i balance.

Som alle ved er masochister sagesløse ofre, og sadisten der finder tilfredsstillelse i at give en endefuld, psykopat. Men frækt ser det ud, når mascaraen løber ned af kinderne, hjulpet på vej af en spytklat eller to, og hun med bedende hundeøjne kigger op på en.

Nogle bliver grebet af en beskytter trang når dette finder sted, og det er der selvfølgelig en løsning på, det hedder blindfold.

Thomas Pedersen

Blindfold-600x435

 


SLEAZEOTEKET ANBEFALER