Nancy Skarvan vs Roz Jansen – Stream Kino

NANCY SKARVAN VS
ROZ JANSEN

JUDELL DULONGS events og film produktion transformerede den komik-erotiske og semi-kompetitive catfight form, der oprindelig var blevet introduceret i af Irving Klaw, til en sportsgren.

WATCH NOW!

En af de absolutte forgangs kvinder inden for den moderne femfight scene er JUDELL DULONG. Op gennem 70′erne og 80′erne opbyggede hun en af de største female fight clubs i verdenen. I hendes “Amazon Studio” i Pine Valley kom kvinder fra hele USA for at træne boksning og brydning og kæmpe mod hinanden til stort opsatte live events. I midt 70′erne begyndte hun desuden at producere femfight film. Disse blev optaget uden publikum og er blandt de første rigtige Kompetitive femfight film.
JUDELL DULONG var genre skabende. Hendes events og film produktion transformerede den komikerotiske og semi-kompetitive catfight form, der oprindelig var blevet introduceret i af Irving Klaw, til en sportsgren. Kvinde slåskamp var lige pludseligt ikke længere en små latterlig fjante opvisning som kun virkede til at underbygede den patriarkalske forestilling om at kvinder ikke hører til i ringen. En lavine var startet og i dag har vi kvindelige MMA fightere der er ligeså feterede og højt betalte som deres mandlige kollegaer.
Filmen du bliver præsenteret for er en typisk JUDELL DULONG produktion og den dannede femfight kender vil bemærke hvordan den pæne nærmest puritanske kampstil adskiller sig mærkbart fra nutidens “anything goes” doktrin.
Kampen udkæmpes mellem den erfarne femfighter Nancy Skarvan og en ung Roz Jansen. Nancy er på det tidspunkt en af de helt store på femfight scenen mens Roz, med kun fire kampe bag sig endnu er forholdsvis ukendt.

THE SLEAZETEQUE STREAM KINO SHORT FILM COLLECTION

 • clubbing500x500

  Female Fight Clubbing

   

  Queen Of The Hood Edition

  WATCH NOW!

 • HeroinesTentacle400x400

  Heroine beware , connecting with the universe is beautiful, but it might become too easy to lose yourself in ecstasy.

  WATCH NOW!

 • ForcedForTheUN700x700

  FORCED FOR THE UN

  Porn with a message

  WATCH NOW!

 • !MMM4x4

  Top 10
  Female MMA Submissions
  In 2015

   

  WATCH NOW!

 • !!!!!I Love VIDCap 02 300x300

  I LOVE MEN

  AKA

  THE BITCH YOU HATE TO LOVE

  WATCH NOW!

 • facesitting

  HOLD ON TO YOUR FACE(SIT)!
  Beskidt heltinde Trasher med
  Loren Chill og Debbie Paris

  WATCH NOW!

 • godsarmy

  Fra sleaze kunstneren Gerhard Wolf kendt for den berømmede pejsevideo “Op på Fars Skude” AKA “Das Boot” AKA “Seaside Molester” WATCH NOW!

 • hunt

  Action mættet heltinde kortfilm med mixed martial arts specialisten TESS KIELHAMER i hovedrollen

  WATCH NOW!

 • gladiator

  Gladiatrix Arena Med blottede bryster og dragede sværd udkæmper to blændende amazone krigere en drabelig kamp på
  liv og død
  WATCH NOW!

 • ommmi

  Fantastisk Kortfilm
  Fra
  Japanske Team De dododo!

  WATCH NOW!