videotop'

AMAZON STUDIO

NANCY SKARVAN VS
ROZ JANSEN

JUDELL DULONGS events og film produktion transformerede den komik-erotiske og semi-kompetitive catfight form, der oprindelig var blevet introduceret i af Irving Klaw, til en sportsgren.

WATCH NOW!

En af de absolutte forgangs kvinder inden for den moderne femfight scene er JUDELL DULONG. Op gennem 70′erne og 80′erne opbyggede hun en af de største female fight clubs i verdenen. I hendes “Amazon Studio” i Pine Valley kom kvinder fra hele USA for at træne boksning og brydning og kæmpe mod hinanden til stort opsatte live events. I midt 70′erne begyndte hun desuden at producere femfight film. Disse blev optaget uden publikum og er blandt de første rigtige Kompetitive femfight film.
JUDELL DULONG var genre skabende. Hendes events og film produktion transformerede den komikerotiske og semi-kompetitive catfight form, der oprindelig var blevet introduceret i af Irving Klaw, til en sportsgren. Kvinde slåskamp var lige pludseligt ikke længere en små latterlig fjante opvisning som kun virkede til at underbygede den patriarkalske forestilling om at kvinder ikke hører til i ringen. En lavine var startet og i dag har vi kvindelige MMA fightere der er ligeså feterede og højt betalte som deres mandlige kollegaer.
Filmen du bliver præsenteret for er en typisk JUDELL DULONG produktion og den dannede femfight kender vil bemærke hvordan den pæne nærmest puritanske kampstil adskiller sig mærkbart fra nutidens “anything goes” doktrin.
Kampen udkæmpes mellem den erfarne femfighter Nancy Skarvan og en ung Roz Jansen. Nancy er på det tidspunkt en af de helt store på femfight scenen mens Roz, med kun fire kampe bag sig endnu er forholdsvis ukendt.

THE SLEAZETEQUE SHORT FILM COLLECTION